Noah beukt Floor en Romy als ze iets op de akker gaan doen

Noah beukt Floor en Romy als ze iets op de akker gaan doen

Floor en Romy wilde een kabelbaan bouwen in Utopia. Echter leek dit bouwvakker Wim niet zo’n handig idee en adviseerde de twee om iets anders te verzinnen. De dames zijn dan ook flink aan het denken geslagen. Ze denken erover om een parcours op de akker te maken. Noah is daar niet zo blij mee. De akker is zijn ding en hij is al een tijdje bezig met het planten van bloembollen. Ik beuk ze allebei grapt hij nog. Als Romy dit hoort komt ze naar hem toe. Verbaasd vraagt ze waarom Noah boos is. Wil je mijn akker jatten vraagt hij om zijn grap door te trekken. Romy heeft niet door dat hij haar in de maling neemt en loopt met hem richting de akker om te laten zien dat ze maar een klein gedeelte nodig heeft. Dit is mijn akker, ik ga een bord plaatsen met afblijven voegt hij eraan toe. Snel laat Romy zien dat ze het gedeelte waar Noah mee bezig is geweest met rust zullen laten als ze een parcours gaan bouwen. Oh dan is er niets aan de hand liefje zegt Noah opeens. Ondeugend geeft hij toe dat hij helemaal niet kwaad was, hij was gewoonweg benieuwd naar Romy’s plannen!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:09

  Waarom worden ”onze” vragen geen enkele keer beantwoord: hoe komen ze aan geld voor al deze projecten?!
  Het hoeft toch geen geheim te zijn, als Talpa hen geld geeft hiervoor! Kennelijk willen ze het programma zo interessant maken voor de kijker. Maar met een Utopiaanse samenleving heeft het niets te maken…

 2. anneke at 15:04

  Waar halen ze het geld vandaan .
  En straks mag de nieuwe bewoner ook nog een kasteel bouwen voor de tweeling , hoe komen die aan geld.

 3. Mary at 13:48

  Hebben ze nu ineens geld om dat te realiseren , ze willen veel maar er komt alleen te weinig geld binnen . En werken zie je er nooit iemand

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *