René kan zijn frustraties rondom Floor moeilijk loslaten

René kan zijn frustraties rondom Floor moeilijk loslaten

Vandaag hebben René en Floor een flinke ruzie gehad. René is helemaal klaar met Floor. Hij liet duidelijk aan haar weten dat ze in zijn ogen geen Utopiaan is en haar het liefst zo snel mogelijk uit Utopia ziet vertrekken. Ook zou ze ideeën van hem hebben gepikt. Romy besluit wat later verhaal bij hem te halen omdat ze vindt dat het niet netjes is gegaan. René kan het op zijn beurt maar moeilijk loslaten.

Wat is er net gebeurd? begint Romy het gesprek. René antwoordt dat hij enkel heeft geuit hoe hij zich voelt. Ik heb een gevoel en dat laat ik dan spreken voegt hij eraan toe. Ik heb al zoveel gezien bij Floor, dat mijn nekharen direct overeind gaan staan. Als ik dat zie, dan weet ik, jij bent raar vervolgd hij. En benoemt zijn plannen voor bijvoorbeeld een kabelbaan en een glijbaan, die Floor van hem zou hebben gepikt. Naarmate het gesprek verder gaat, wordt René weer bozer. Romy luistert naar haar mede bewoner en zegt niet te veel. Ze begrijpt zijn frustratie wel, maar praat niet mee met hem. Daarnaast vind ik dat ze mensen kleineert gaat René verder. En wat doet ze op een dag? Nul! Het is een beetje een Jeroen type, een grote bek en vooral niks doen benadrukt hij. Ergens begrijpt Romy hem wel, maar ze bemoeit zich er niet te veel mee. Jij hebt gewoon allergie tegen mensen die niks doen sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. anneke at 22:18

  Je zal toch bang van hem worden.
  Zoals hij tegen haar te keer gaan hoort niet, met dat vingertje.
  Als ze er niet uit gaat heeft ze nog een erg lange tijd daar.
  Ik vindt niemand leuk meer daar.
  Ik vond het wel leuk dat Jeroen haar niet in bed wilde hebben
  En daarom is ze veranderd wat stemmen betreft , ze wilde eerst op Fay en nu omdat ze niet bij Jeroen mocht 3 stemmen op hem. het zelfde met Madilia ingefluisterd door Floor.

 2. Ilse at 19:23

  Geef die Rene helemaal gelijk. Dat mens voegt dar niks toe, heb haar nog nooit wat zien doen. Zat ze met roddelopoe Madilia over Beau te roddelen (puur jaloezie!), maar zelf kruipt ze ongevraagd steeds bij die Jeroen in bed. Het is gewoon een tante Wilwel die alsmaar jeuk heeft. Vind het een heel raar mens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *