Heeft Noah een oogje op Madilia?!

Heeft Noah een oogje op Madilia?!

Madilia, Floor en Jeroen hangen een beetje op het terras. Jeroen is nieuwsgierig naar de behoeftes van Madilia. Mis jij dat af en toe niet? Gewoon een beetje kroelen met een kerel vraagt hij aan haar. Sarcastisch antwoordt Madilia dat ze dat natuurlijk mist en Floor zegt joh, wie niet? Als Jeroen aangeeft dat het een serieuze vraag was geeft Madilia toe dat ze dat weleens mist. Is goed, kom ik vanavond bij jou slapen antwoordt Jeroen grappend. Floor sputtert meteen tegen en het groepje moet hierom lachen. Madilia zegt dat ze nooit met een jongen zou gaan, als haar vriendin al met hem is geweest.  Ik ben altijd netjes benadrukt ze. Jeroen laat daarna weten dat hij gehoord heeft dat Noah haar leuk zou vinden. Echt vraagt Madilia verbaasd. Nee maar dat denk ik wel gaat Jeroen verder. Floor is het met Jeroen eens en zegt dat het overduidelijk is. Madilia weet niet zo goed wat ze hiervan vindt en houdt het op afstand. Ik vond Noah de afgelopen dagen een beetje chagrijnig. Ik ben zijn vriendin niet verzekert ze.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ilse at 19:21

    Oh nee, Madilia is zo heilig, ze roddelt nooit en ze gaat nooit met iemand waarmee haar vriendin al is geweest! Het is toch zo’n echte adder waar je goed voor op je hoede moet zijn! Gevaarlijk mens die alles wat ze ontkent juist driedubbel doet! Ik moet haar niet met haar geroddel, gestook en gemanipuleer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *