Billy vindt dat Romy extreem veranderd in gedragingen

Billy vindt dat Romy extreem veranderd in gedragingen

Billy heeft vanmiddagRomy even apart genomen, omdat haar iets van het hart moet. De afgelopen dagen is Romy namelijk niet zo in haar hum geweest en was Billy haar veelal aan het steunen. Vandaag lijkt dat allemaal achter de rug te zijn en Romy is weer druk, gezellig en positief naar iedereen. Billy heeft alleen wat moeite met deze grote omslag.

Het is wel héél erg van de ene naar de andere kant begint Billy haar zegje. Ik vind het een beetje extreem en dat wil ik gewoon tegen je zeggen, anders ga ik er mee zitten voegt ze eraan toe. Romy begrijpt dat Billy dit misschien vreemd vindt overkomen maar probeert haar energie na alle spanningen van de stemronde op een positieve manier te gebruiken. Billy wordt er gewoon een beetje ongemakkelijk van.  Er is echt niks aan de hand benadrukt Romy. Ik probeer mezelf gewoon op te peppen na deze dagen gaat ze verder. Mijn enthousiasme is oprecht en ik wil de spanningen  loslaten. Billy antwoord daarop dat ze dit gewoon kwijt moest. Ik ken je goed en snap dat dit gedrag bij je hoort. Romy is blij dat Billy eerlijk is en de twee gaan weer verder met wat ze aan het doen waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Bas at 11:52

    Billy geniet gewoon als iemand ellende heeft…zorgen dat Romy met een rotgevoel zit, zodat ze haar weer kan manipuleren en achter haar aan kan laten lopen als een schoothondje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *