Er zijn twee structuren voor in Utopia bedacht, maar welke is de beste?

Er zijn twee structuren voor in Utopia bedacht, maar welke is de beste?

Een aantal dagen geleden hebben Billy en Romy een nieuwe structuur bedacht. Deze zullen ze morgen tijdens het centraal presenteren aan de groep. De twee hebben het stil gehouden voor iedereen en willen dit graag zo houden tot de presentatie. In de middag zitten René, Bas en Cemal met elkaar om óók een nieuwe structuur te bespreken. Cemal en René hebben al eerder ideeën uitgewisseld en vandaag betrekken ze Bas bij hun plannen.

Het verschil met de structuur van de vrouwen is dat er in de structuur van de mannen nul euro zakgeld wordt uitgedeeld. Geld kan verdiend worden met taken, evenementen, diensten en producten. Hiervoor krijgen de bewoners een uurloon, in tegenstelling tot de vaste bedragen die Billy en Romy hebben bedacht. De mannen besluiten hun structuur morgen tijdens centraal te presenteren, wat ze niet weten is dat de vrouwen dat dus ook gaan doen.

Al snel valt het Billy op dat haar drie mede bewoners belangrijke dingen aan het bespreken bij. Snel roept ze Romy erbij en samengaan ze naar hen toe. Wat zijn jullie aan het doen vraagt Romy nieuwsgierig. Als ze niet echt een duidelijk antwoord krijgen, lopen de twee dames maar weer weg. Billy kan er wel om lachen dat de mannen een structuur aan het bespreken zijn, terwijl zij al een hebben klaar staan. It’s time voor de vrouwen zegt ze enthousiast tegen Romy. Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 22:24

    Er zijn 5 personen die daar alles beslissen, en de rest moet het er wel mee eens zijn.
    Ze MOGEN van die 5 daar wonen als ze doen wat hun zeggen

  2. F.j. kwant at 19:55

    Ik ben de tel even kwijt hoe veel keren hebben we dat al niet gehad de structuur volgens mij bij iedere centraal wat er was, dit gaat ze nu ook niet lukken ,tot volgende week bij het centraal weer een structuur van de mannen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *