Heeft potentiële bewoner Arnold het wel naar zijn zin in Utopia?

Heeft potentiële bewoner Arnold het wel naar zijn zin in Utopia?

Potentiële bewoner Arnold en Billy kletsen samen over de avond die eraan komt. Arnold heeft vragen over hoe zo’n avond normaal gesproken verloopt en Billy helpt hem graag verder. Uiteindelijk gaat het gesprek over hoe Arnold het tot nu toe vindt in de mini samenleving. Arnold geeft aan dat hij het erg naar zijn zin heeft, ik vind het meer dan fijn. De groep is leuk naar hem en iedereen staat voor mij open voegt hij eraan toe. We zijn wel totaal verschillend zegt hij doelend op Johan. Maar Johan heeft een beter verhaal, ik denk dat hij meer kans maakt vervolgd twijfelachtig. Billy denkt op haar beurt  dat de strijd nog niet gestreden is. We hebben inmiddels wel aangeleerd om echt over de vier dagen te kijken stelt ze hem gerust. De groep bewoners kijkt tegenwoordig verder dan de eerste indruk en vindt dat er nog van alles kan gebeuren. Ik vind het in ieder geval heel prettig bij jullie benadrukt Arnold.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Petra at 17:35

    Voor hem is dit een vierdaagse Fandag!
    Heel irritant om naar te kijken.
    Vult ook continu in wat een ander moet voelen of vinden.

    Vraagt continu bevestiging aan de anderen of hij wel iets is of voorstelt voor ander Utopianen… pfff… was het maar Zondag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *