René noemt Floor geen echte Utopiaan en hoopt dat ze naar huis moet

René noemt Floor geen echte Utopiaan en hoopt dat ze naar huis moet

René heeft al vaker aangegeven dat hij het idee heeft dat Floor al zijn ideeën pikt. Daarnaast vindt hij dat ze veel te weinig doet in Utopia. Vandaag spreekt hij Floor dan ook aan op haar gedrag en al snel ontstaat er een flinke discussie.

Ik zie geen creatieve dingen uit je komen zegt hij verwijtend tegen haar. En legt uit dat Floor allerlei ideeën had toen ze binnenkwam, die eigenlijk van hem waren. Als Floor hem probeert uit te leggen dat dit niet zo is, wordt hij steeds bozer. En laat duidelijk merken dat hij zou willen dat Floor maandag naar huis gestemd wordt. Jij bent geen Utopiaan, totaal niet roept hij uit. Floor blijft kalm en vindt dat René nogal intimiderend overkomt en dat het niet terecht is dat hij haar zo beledigd. De discussie blijft doorgaan en na een tijdje besluit Madilia om Floor mee te nemen. Ze neemt Floor mee en René voegt er nog snel aan toe dat hij hoopt dat Floor heel snel vertrekt. Muts, echt een doos eerste klasse sluit hij pissig af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Else at 16:00

  Floor valt inderdaad ook erg tegen. Wat doet zij hier, wat brengt zij in aan positieve kwaliteiten?
  Ik begrijp er niks van dat zij er in gekomen is.

  Je hebt trubble makers en trubble shooters….waar denk je dat de meesten die hier zitten bij horen!?

 2. jolanda at 15:47

  Nou ik heb 10x liever rene dan Floor. Zoals ze doet en overdreven nep staat te dansen en dat gedoe met die vriend en Jeroen. Zegt wel iets over haar. Jeroen vind ik ook een lapswans. Maar hoe Rene dit heeft aan gepakt….. Niet handig. Had ie anders moeten doen.

 3. anneke at 14:49

  René is de eerste de beste KLOOTZAK sorry voor het woord.
  Maar als ze alles van hem afgekeken heeft waarom is hij er niet mee begonnen toen hij er in kwam.
  En nu een ander er mee komt wil hij het wel doen.
  Hij denkt echt dat hij het wel kan maken om sommige als kleine kinderen aan te spreken

 4. Ron de Weijze at 12:42

  Ik zou er heel wat voor over hebben als de situatie omgekeerd lag, René op de bank zat en vrijwel zeker weggestuurd zou worden. Het is te duidelijk dat hij iets wil voorstellen of zelfs de superieure leider wil zijn, daar alles voor doet, desnoods over lijken gaat, maar niet in huis heeft wat daarvoor nodig is. En dat Floor en Jeroen gewoon zouden blijven, interessant als zij beide zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *