De woede-uitbarsting van René wordt niet gewaardeerd

De woede-uitbarsting van René wordt niet gewaardeerd

Na de discussie tussen Floor en René heeft Madilia haar mee naar buiten genomen. Floor vertelt Madilia dat ze het gedrag van René absoluut niet kan waarderen en het erg vervelend vindt dat hij zo intimiderend deed. Ik denk dat hij het gevoel heeft dat hij ondergewaardeerd wordt antwoordt Madilia. Volgens haar projecteert hij deze boosheid op haar. Madilia is ook geschrokken van de woede-uitbarsting van René en vindt het niet kunnen. Hij is niet goed joh benadrukt ze.

Wat later vertelt Floor ook aan Jeroen en Johan wat er is gebeurd. Jeroen vindt het ook niet kunnen wat René heeft gedaan. Je had drie stemmen aan hem moeten geven zegt hij tegen Floor. Ja inderdaad reageert Madilia lachend. Nu zit ik met mijn goede gedrag op de bank voegt hij eraan toe. Het groepje kan gelukkig wel lachen om de situatie maar ze zijn het er allemaal over eens dat René dit keer te ver is gegaan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 14:54

    Maar ze spreken hem niet voor aan in het gesprek aan tafel.
    Ze lijken ook bang te zijn voor René omdat hij veel alleen aan de gang is met zijn werk , en niet het werk wat Floor wilde doen nee wat hij op dit moment zelf wil doen.
    Alleen om Floor dwars te zitten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *