Krijg Jeroen zijn laatste aanvraag?

Krijg Jeroen zijn laatste aanvraag?

Terwijl Billy achter de computer zit, krijgt ze een mail binnen die voor Jeroen is bestemd. De mail is een aanvraag voor een tuinmeubel die door hem gemaakt moet worden. Er is een kans dat Jeroen binnenkort Utopia zal moeten verlaten omdat hij genomineerd is. En dit betekent dan ook dat hij binnen drie dagen deze klus af zal moeten krijgen. Billy is enthousiast en besluit de mail uit te printen en naar Jeroen te brengen. Misschien heb je nog drie dagen, ga je dat redden vraagt Billy. Volgens Jeroen is dit waarschijnlijk wel mogelijk en hij besluit contact op te nemen met de klant. Zal dit zijn laatste klus zijn binnen Utopia?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Floris at 16:18

  De nieuwe bewoner doet er verstandig aan om Jeroen z’n kistje te laten pakken. Hij is volledig uitgekotst door de bewoners en de stem van de kijker heeft hij ook al gehad.

 2. rick at 11:07

  Wel stom toeval dat nu JUIST melkmuil Jeroentje nu een opdracht krijgt , dat is vast al besproken of familie van hem hebben dit nu snel bedacht om hem er in te houden . Blaaskaak Jeroen ga lekker naar alle 80 vrouwen die je hebt gehad of nog vast hebt (in je dromen) babyface

 3. Else at 16:03

  Met zoveel negatieve stemmen naar Jeroen…en nog maar 3 dagen om hier te zijn zoals het zich laat aanzien! Dan zou ik er niet meer aan beginnen.

 4. anneke at 14:57

  Moet hij doen, kijken of de nieuwe bewoner hem dan nog weg durft te sturen.
  Maar mag het niet zo zijn dan schuift René zijn kont er wel in om de klus af te pakken .

 5. Bas at 12:40

  Hij is gek als die het doet….ik zou afwachten tot maandag, anders gaat al het verdiende geld nog naar de BV ook, terwijl heel de groep hem uitkotst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *