Floor en Romy willen een kabelbaan in Utopia bouwen

Floor en Romy willen een kabelbaan in Utopia bouwen

Floor en Romy denken er al een tijdje over na om een kabelbaan te bouwen op het Utopia terrein. Vandaag komt Wim langs om de opties hiervoor te bespreken. Wim luistert aandachtig naar de ideeën van Floor en Romy. Het blijkt nog veel werk te zijn en er moet natuurlijk rekening gehouden worden met de veiligheid. Wim raadt het daarom af om een kabelbaan te bouwen. Volgens hem kunnen de twee op de grond ook veel leuke dingen maken. Floor en Romy zijn enthousiast bij dit idee en ze bespreken de opties om een heel parcours te maken over de akker heen. Wat later besluiten ze achter de computer te gaan zitten om voorbeelden te bekijken. De andere bewoners komen gelijk nieuwsgierig kijken en met zijn allen bedenken ze ideeën en opties.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *