Chipp maakt een fout in zijn veganistische dieet

Chipp maakt een fout in zijn veganistische dieet

Sinds kort is Chipp de uitdaging aangegaan om net als Bas vegan te leven. Hoewel het goed leek te gaan, maakt hij deze ochtend toch een grote fout. Terwijl hij aan de tafel aan zijn ontbijt begint, schiet hem iets te binnen. Ik mag dit helemaal niet hij geschrokken tegen potentiële bewoner Johan, die tegenover hem zit. En legt aan hem uit dat hij een veganistisch dieet volgt. Ik heb cappuccino gedronken, maar daar zit natuurlijk melk in voegt hij er zuchtend aan toe. Beau komt net binnenwandelen en hij besluit gelijk zichzelf aan te geven. Stop daarmee, geef je cappuccino aan Johan! zegt Beau lachend als ze over Chipps fout hoort.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *