De eerste ochtend voor de potentiële bewoners in Utopia is begonnen!

De eerste ochtend voor de potentiële bewoners in Utopia is begonnen!

Een nieuwe dag in Utopia is weer aangebroken. De eerste ochtend van potentiële bewoners Johan en Arnold is begonnen!

Arnold is al vroeg wakker en maakt een rondje over het Utopia terrein. Hij kijkt wat rond bij de dieren en niet veel later gaat hij aan de gang met het schoonmaken van de stallen. Na zijn ontbijt sluit René zich bij hem aan en verzorgen de twee de dieren. René laat Arnold het verschil tussen Stuk en Klaver zien en de nieuweling lijkt zich uitstekend te vermaken. De dag voor Johan begon iets later vandaag. Wanneer hij wakker is vraagt Linda hem hoe hij heeft geslapen. Hij antwoordt dat hij best goed heeft geslapen, al heeft hij wel moeten wennen aan zijn nieuwe slaapplek. De twee kletsen even met elkaar, terwijl ze nog in bed liggen. Na een paar minuten besluit Johan dat het tijd is om de dag te beginnen en kleedt hij zich aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *