Beau, Johan en Madilia willen een frikadellen grap uithalen met Jeroen

Beau, Johan en Madilia willen een frikadellen grap uithalen met Jeroen

Jeroen is één van de genomineerde bewoners. Er is een mogelijke kans dat hij Utopia moeten verlaten. Daarom willen Madilia Beua en potentiële bewoner Johan een grap met hem uithalen. Jeroen heeft afgelopen tijdens een gesprek met een aantal bewoners gezegd dat je hem midden in de nacht voor frikadellen kan wakker maken. En Beau wil deze uitspraak graag uittesten. Samen met Madilia en Johan bedenkt ze een plan om midden in de nacht frikadellen te frituren en Jeroen hier ook daadwerkelijk wakker voor te maken. Of Jeroen hier zo blij mee gaat zijn is nog maar de vraag… Zou hij deze grap kunnen waarderen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willeke at 12:57

    Jeroen is vanaf de eerste dag tegen gewerkt.
    Het is ook niet mijn favoriet , maar door slettebak bil die iedereen opstookt.
    Daar is ze een kei, kreeg Jeroen echt geen kans.
    Want eerlijk is eerlijk, het zijn allemaal meelopers, behalve JEROEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *