Fay en Chipp kunnen weer lachen met elkaar

Fay en Chipp kunnen weer lachen met elkaar

Afgelopen avond was Fay nogal boos door een opmerking van Chipp. Ze pakte haar spullen en liet weten dat ze niet meer met hem wilde slapen. Chipp probeert haar actie een beetje te negeren. En besluit maar om naar bed te gaan. Maar Fay komt toch nog even verhaal halen. Ga je nu naar bed zonder welterusten te zeggen vraagt ze stomverbaasd.Chipp antwoordt dat ze boos op hem was en ze niet meer tegen hem wilde praten. Fay begrijpt op haar beurt niet waarom Chipp niet een gesprek met haar hierover is aangegaan. En legt uit dat ze het niet vindt kunnen dat Chipp in de video zegt dat hij zich misbruikt voelt door haar. Hoewel het een grap is, kan ik er niet om lachen benadrukt ze. Ik vind dat jij er juist een heel triest iets van maakt laat Chipp weten. Fay blijft boos doen maar Chipp neemt het niet  heel serieus. Al snel begint hij te lachen en trekt Fay naar zich toe. Fay probeert haar gezicht in toom te houden maar door het gedrag van Chipp schiet ze per ongeluk in de lach. Als de twee zijn uitgelachen laat Fay nog wel weten dat ze de uitspraak alsnog niet vindt kunnen. Chipp begrijpt het nog steeds niet helemaal, maar zegt dat het niet de bedoeling is dat ze zich zo voelt. De twee praten nog even na en even later haalt Fay haar dekbedovertrek op, om hem weer om Chipp zijn deken te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *