Fay is kwaad op Chipp en wil niet meer met hem slapen

Fay is kwaad op Chipp en wil niet meer met hem slapen

Niet alleen Romy en Cemal hebben relatieproblemen, Chipp en Fay hadden afgelopen avond ook wat problemen… Bas en Chipp hebben namelijk een video opgenomen waarin ze een oproep doen aan vrouwen die hun was willen doen, aangezien Beau en Fay dit niet voor hen willen doen. Wij worden misbruikt voor onze slaapplekken en lichaam grapt Chipp in de video. En deze grap stuit Fay tegen de borst. Ze is er niet bepaald blij mee. Woest loopt ze naar buiten richting de suite. Als ik je misbruik, hoef je ook niet meer onder mijn dekbed te slapen zegt ze stellig tegen Chipp. Vervolgens trekt ze het deken van Chipp uit het dekbed en brengt deze boos terug naar zijn eigen slaapplek. Hoe het verder afloopt zie je zo in een nieuw nieuwsbericht…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *