Cemal spreekt Romy aan omdat hij een “intiem” gesprek had met potentiële bewoner Johan

Cemal spreekt Romy aan omdat hij een “intiem” gesprek had met potentiële bewoner Johan

Cemal en Romy hebben in het verleden vaak ruzie gehad over de komst van potentiële bewoners. Jaloezie speelde hierbij vaak een grote rol. De laatste tijd lijkt het goed te gaan tussen de twee, maar Johan blijkt toch iets aan te wakkeren bij de twee. Cemal spreekt zijn Romy dan ook aan. En laat weten dat het hem tegen de borst stuit dat Romy op de schommelbank heeft gekletst met Johan. Volgens hem zou hij de wind van voren krijgen als hij met een knappe vrouwelijke potentiële bewoonster zo’n intiem gesprek zou hebben. Romy kijkt Cemal niet begrijpend aan. En zegt dat ze niet snapt waarom Cemal oude koeien uit de sloot aan het halen is en laat hem weten dat ze deze fase voorbij zijn. Ik ben veranderd en ben niet meer jaloers  zoals ik vroeger wel was benadrukt ze. Het is mij een raadsel waarom je nu weer over dit onderwerp begint. Ik vind dit poep vervolgd ze boos. Toch blijft Cemal het op zijn beurt krom vinden. De twee lijken er niet uit te komen en na even door gekibbeld te hebben, besluit Romy dat de discussie is afgelopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 09:52

  Ja, Cemal is ook jaloers. Maar… waarom moet Romy meteen in het eerste gesprek met hem aan hem vragen op welk type vrouw hij valt!?

  Romy en Billy, altijd direct dezelfde soort vragen en ”interesse”.

 2. anneke at 08:58

  Dat zal wat worden als hij erin blijft ,mag ze dan helemaal niks tegen hem zeggen.
  Wat ook een jaloers stel .
  Cemal als je wat zegt zorg dan dat je het spreekwoord weet ,in plaats van er twee door elkaar te halen.
  Ga weer snel achter de computer .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *