De eerste dag van potentiële bewoners Johan en Arnold zit erop!

De eerste dag van potentiële bewoners Johan en Arnold zit erop!

Gisteren kwamen potentiële bewoners Johan en Arnold Utopia in. Inmiddels hebben ze dus één dag in de mini samenleving geleefd en de twee worden goed opgenomen in de groep.

Zo kreeg Arnold een zware training in de gym van Cemal. En Johan en Romy hadden een goed gesprek op de schommelstoel. Johan vindt het onwerkelijk om in Utopia te zijn. Dit gevoel begrijpt Romy helemaal. En stelt vervolgens verschillende vragen en is ook benieuwd op wat voor vrouwen Johan valt. Een nette vrouw met donker haar, met een rustig karakter die van hardcore muziek houdt, is voor hem de ideale vrouw. Niet veel later worden alle bewoners door Bas naar de woonkamer geroepen. Hij zou graag de paaldans kunsten van de twee kandidaten willen zien. Enthousiast loopt Arnold meteen naar de paal. Onder luid gejoel van de groep draait hij een paar rondjes. Ook Johan laat zien wat hij in huis heeft en hij blijkt een waar natuurtalent te zijn. Nog wat later laat René weten dat hij last heeft van zijn schouder en aangezien Arnold sportverzorger is geweest, doet hij een aantal oefeningen met hem. Na de oefeningen laat Arnold weten dat Ren zijn schouder helemaal vastzit, wat waarschijnlijk door spanning en stress komt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *