Demi en Fay hebben het experiment om 24 uur van elkaar gescheiden te leven behaald

Demi en Fay hebben het experiment om 24 uur van elkaar gescheiden te leven behaald

Demi en Fay hebben 24 uur zonder elkaar geleefd.  Het leek een onmogelijke taak voor de tweeling. Met enige moeite en twee extra uren erbij voor straf, hebben ze zich er dan toch doorheen geslagen. Rond vier uur is het eindelijk zover en begint Billy met aftellen. Precies om vier uur mogen de twee elkaar dan weer in de armen sluiten. Ze rennen op elkaar af en geven elkaar een dikke knuffel. Ik heb je zo gemist zet Fay uitgelaten. Beide zusjes houden het niet meer en worden emotioneel. Ze kunnen duidelijk hun geluk niet op. Verstrengeld in elkaars armen lopen ze naar buiten en bespreken ze het experiment met Billy bij de zitzakken. Volgens Billy heeft Demi een duidelijke plek in de groep en mengde ze zich ook meer hierin, terwijl Fay juist meer met Chipp optrok. De tweeling zien in dat ze meer zonder elkaar kunnen doen maar beseffen ook dat dit gewoonweg minder leuk is. Billy moet dan ook eerlijk toegeven dat een gescheiden tweeling ook wel saaier is…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. maria at 17:30

    jeetje wat is nu 24 uur er verandert dus verder niets tussen die twee.
    demi straks weer emotioneel als fay bij chipp slaap.
    en dan steek de eenzaamheid en jalozie weer op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *