Noah is kwaad op boodschappen verantwoordelijke Madilia en Linda

Noah is kwaad op boodschappen verantwoordelijke Madilia en Linda

Vanavond gaat Noah koken en heeft daarvoor anderhalf kilo gehakt nodig. Vandaag blijkt dat er lang niet genoeg is en dat het gehakt bovendien niet uit de diepvries is gehaald. Linda en Madilia, die verantwoordelijk zijn voor de boodschappen, krijgen dan ook de volle laag. Volgens de dames hebben zij echter niets fout gedaan, want de boodschappenlijst klopt. Ik kan niet tegen die houding zegt Linda gepikeerd tegen Madilia. Noah is ondertussen boos naar buiten gelopen, waar een groot deel van de groep op de zitzakken zit. Boos verteld hij dat hij er echt niet tegen kan dat dit is gebeurd. Ik had een plan, en nu valt alles in het water. Ik ben echt boos benadrukt hij. Billy probeert Noah gerust te stellen en te kalmeren. Langzaamaan wordt Noah weer wat rustiger en komt hij bij de rest zitten. Er wordt hem geadviseerd om vanmiddag uit te zoeken waar het mis zal gaan en dit zal Noah dan ook gaan doen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. maria at 16:29

    jeetje noa jij kookt dan weet je de vriezer toch te staan en wat je nodig hebt.
    en als de boodschappen kloppen wat is dan het probleem.
    niet zo netjes om zo iemand op de vingers te tikken voor niets.
    de fout ligt bij jou denk ik dan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *