Potentiële bewoner Johan en Arnold maken kennis met hun mede bewoners

Potentiële bewoner Johan en Arnold maken kennis met hun mede bewoners

Potentiële bewoners Arnold en Johan zijn nu enkele uren in Utopia. Langzaamaan mengen de nieuwelingen zich in de groep en gaan het gesprek aan met hun mede bewoners om ze zo beter te leren kennen.

Arnold gaat het gesprek aan met Jeroen, waar het tweetal uitgebreid praat over Jeroen zijn muziek en zijn tijd in Utopia. Jeroen vertelt Arnold dat hij genomineerd is, omdat hij niet meer zo gelukkig is in Utopia. “Opa” Arnold probeert Jeroen op te vrolijken en hem te laten inzien wat hij hier allemaal heeft. Moet je zien wat je allemaal op zou geven joh benadrukt hij. Na de rondleiding van Cemal praat Johan in de keuken met hem. Johan wil graag wat meer koken en Cemal wil hem daar wel bij helpen. Wat later kletst de nieuweling met Jacco, ook over muziek. Jacco vertelt de potentiële bewoner dat hij volgende week mag optreden op Dutch Valley en dat hij dat toch wel erg spannend vindt. Ook vertelt hij aan Johan dat hij al vaker evenementen heeft georganiseerd in Utopia en dat hij dat erg leuk vond om te doen. Johan reageert enthousiast, want het lijkt hem een enorme uitdaging om zijn eigen evenement neer te zetten in Utopia. Wie vindt jij het beste in de groep passen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Else at 23:43

  Johan om de pubers in te dimmen? Hij is zelf 28, Arnold is de oudere man!
  Gebleken is dat ze nier met 35 nog puber zijn, dus…het is afwachten hoé Johan is.
  Leeftijd zegt niet veel.

 2. anneke at 22:28

  Arnold wordt het niet , is veel te oud. ( wat de bewoners zeggen )
  Ook al heeft hij goede dingen die hij wil doen.
  Maar niemand doet waar hij voor binnen komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *