Noah is boos op Linda omdat ze loopt te bitchen

Noah is boos op Linda omdat ze loopt te bitchen

Noah uit zijn frustraties bij Madilia en Romy. Vanaf het moment dat hij Utopia binnenkwam is hij van plan om wat met de akker te doen. Maar ook Romy, Floor en Linda hebben plannen met de akker, waardoor Noah zich bedreigd voelt. Linda heeft een opmerking gemaakt over dat Noah niet zomaar ruimte op de akker kan claimen en dat is bij hem in het verkeerde keelgat geschoten. Boos vertelt hij aan Madilia en Romy wat hem dwars zit. Ga niet lopen bitchen tegen me roept hij uit. Want dan bitch ik terug hoor voegt hij eraan toe. Romy en Madilia proberen hun mede bewoner wat te kalmeren en vooral Romy lijkt dat aardig te lukken.  Je hoeft niet bang te zijn dat je je stukje akker niet krijgt verzekert ze hem. En geeft hem als advies om duidelijk te maken dat hij niet de hele akker wil gebruiken maar er iets duidelijker over te zijn dat het hem slechts om een klein gedeelte gaat.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 1.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. rick at 10:31

    Het is echt erg daar een gun factor van 0,0 hebben ze daar! Die akker daar wordt al 3 jaar niets mee gedaan nu wilt iemand iets echt gaan doen en plotseling wil iedereen die akker hebben ? Noah laat die biatsch lekker gaan dan zal je zien dat er over 4 maanden nog niets is gebeurd (het wordt al herfst)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *