Demi en Fay krijgen bezoek van een bekende YouTube ster

Demi en Fay krijgen bezoek van een bekende YouTube ster

Bezoek voor Demi en Fay! Een YouTube ster, Peter Nauts genaamd komt langs in de mini samenleving. Hij komt de tweeling uit Utopia tips en tricks geven voor hun vlogs. Met de camera in aanslag halen Demi en Fay Peter vrolijk op bij de poort. De drie gaan vervolgens naar de loods, om gezellig te kletsen. Het drietal bespreekt hoe ze zijn begonnen met vloggen en Peter vertelt ook over de nadelen die vastzitten aan zijn bekendheid. Na even gekletst te hebben, gaan ze achter de computer zitten. Zo kan Peter bekijken waar de tweeling mee bezig zijn en kan hij uitleggen want nog verbeterd kan worden aan hun vlogs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *