Fay en Demi twijfelen over hun samenwerking met Romy

Fay en Demi twijfelen over hun samenwerking met Romy

Sinds Karin Utopia heeft verlaten hebben Demi, Fay en Romy de streetwear winkel overgenomen. Maar de samenwerking gaat niet zoals verwacht en Demi en Fay besluiten voor de komst van de YouTube ster hier nog even met haar over te praten.

Demi en Fay laten weten dat ze het lastig vinden om dit aan te geven, maar Romy verzekerd hun dat ze alles tegen haar kunnen zeggen. Waar het op neer komt is dat de tweeling eigenlijk alles op zich nemen en Romy alleen helpt bij het bestellen van de kleren. Hier is Romy het op haar beurt helemaal mee eens. Het verzenden van de orders is niets voor mij en daarom bemoei ik mij hier ook niet mee voegt ze eraan toe. En legt daarna uit dat ze ook nog eens hoofdverantwoordelijke is voor de bar en al veel andere taken heeft waar ze zich mee bezighoudt. Als we er weer betaald voor krijgen, hoe gaan we dat dan doen vraagt Fay. Romy antwoordt dat zij alle credit moeten krijgen en zij zelf geen geld hoeft te ontvangen. Aangezien Romy wel meehelpt, besluit Fay dat ze af en toe wel geld of een outfit van hen zal krijgen als beloning.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *