Er is een nieuwe structuur voor in Utopia aangenomen

Er is een nieuwe structuur voor in Utopia aangenomen

Naar aanleiding van de presentaties van twee nieuwe structuren wordt is er zojuist op de toeter gedrukt. Billy en Romy staan klaar bij de flipover. De twee kwamen er vanochtend achter dat hun bedachte structuur overeenkomsten had met de structuur van Bas, René en Cemal. Daarom zijn ze met elkaar gaan zitten en hebben ze met zijn vijven een aantal aanpassingen gedaan. Hieruit is de uiteindelijke structuur gekomen die ze nu voorleggen aan de groep.

De bewoners zullen voortaan met een beloningsysteemwerken en nul euro zakgeld krijgen. Daarnaast zal de 70/30% regeling ingaan voor het verdelen van de winst. De opbrengst van de markt gaat nog steeds 100% de bv in, omdat dit de grootste inkomstenbron is. De taken worden voortaan vergoed. Er is een lijst met taken gemaakt, waar vaste bedragen aan vastzitten. Alle taken zijn onderverdeeld. Ik denk dat we het eerst moeten gaan proberen en dan kijken waar het knelt zegt Billy tegen de groep. Na een maand kunnen de bewoners aanpassingen doen en kritiek leveren. Voor nu is het vooral belangrijk dat er een structuur is en de groep elkaar aan kan spreken op verantwoordelijkheid.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. anneke at 22:06

    Dus de gene die geen kleding lijn heeft of wat anders , krijgt alleen zakgeld .
    En die wel iets verkopen krijgen en zakgeld en zoveel % van wat verkocht wordt
    En degen die wel wat willen om extra geld te verdienen die krijgen geen goed keuring.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *