René besluit zijn baard eraf te scheren

René besluit zijn baard eraf te scheren

René heeft een flinke baard maar vandaag heeft hij besloten dat het genoeg is. Hij heeft dan ook het scheerapparaat aangezet om zijn baard bij te knippen. Door de lange plukken ging dit niet helemaal soepel en er moesten meerdere scheerapparaten aan te pas komen, maar het is gelukt: Cemal die ook zijn baard heeft afgeschoren van de week, heeft René een handje geholpen. Toen Romy de mannen in de badkamer opzocht, schrok ze zich rot. Je hebt zo’n ander hoofd gilde ze. Johan, Arnold, Cemal en Romy staan aandachtig te kijken naar de scherende René, als iemand per ongeluk een stootje tegen zijn arm geeft. Er mist daarna een heel stuk baard bij René, waardoor hij wel verder móét scheren, tot groot ongenoegen van hemzelf. Wat doe jij nou?! Vieze klootzak roept hij uit terwijl de rest er om moet lachen. Momenteel heeft René alleen nog zijn bakkebaarden en een hele lange snor over. Wat vinden jullie van het resultaat?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *