Beau en Chipp zijn erg benieuwd hoe de nieuwe structuur uit gaat pakken

Beau en Chipp zijn erg benieuwd hoe de nieuwe structuur uit gaat pakken

De komst van de nieuwe structuur zorgt voor veel gesprekken onderling. Zo zijn Chipp en Beau verbaast dat een aantal bewoners zo gefixeerd zijn op geld verdienen voor zichzelf. Linda heeft namelijk tijdens de presentatie laten weten dat ze graag een product tijdens de markt wil verkopen en baalt dat al dat geld naar de bv moet. Beau snapt deze gedachte totaal niet. Deze mentaliteit is zo raar voegt ze eraan toe. Ik kan er niet met mijn hoofd bij dat er eerder aan het individu wordt gedacht dan aan de groep. Chipp is het hier helemaal mee eens. Daarbij zit er nu aan elke taak een vergoeding vast, ook aan taken waarbij dit totaal niet nodig is  volgens de twee. We willen nu overal geld voor krijgen lacht Beau. Beiden zijn benieuwd naar hoe de nieuwe structuur gaat uitpakken…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Else at 21:48

    Ook aan kinderen leer je in een gezin toch al, dat het niet om geld draait, en ze bv. h.h. klusjes mee moeten doen in huis, zonder daarvoor betaald te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *