Billy staat 100% achter Johan en kiest voor hem

Billy staat 100% achter Johan en kiest voor hem

Als Billy en Johan elkaar even spreken, vraagt ze aan de potentiële bewoner hoe hij het in Utopia vindt. Johan antwoordt dat hij het leuk vindt maar dat hij van sommige dingen wel baalt zoals klusspullen die niet op voorraad zijn of de verwaarlozing van het buitenterrein. Als Billy vraagt hoe hij de groep vindt, is hij wel positief. Johan vindt de groep aardig en meegaand en voelt zich op zijn plek. Billy zegt dat hij ertussen past en denkt dat hij erg waardevol kan zijn voor Utopia. Mijn keuze gaat 100% naar jou voegt ze eraan toe. Johan legt uit dat hij graag aan de slag wil in Utopia. Ik wil gewoon graag gas geven vervolgd hij. Ik wil me bezig  houden met de voorraad en materialen voor het klussen. Als je wil bouwen, dan heb je materialen nodig legt hij verder uit. En het ontbreken van een voorraad moet je er van  weerhouden om aan de slag te gaan. Billy is het er mee eens en vindt dat er steken zijn laten liggen door de huidige klusser. Je hebt gewoon te maken met iemand die er geen kloot zin in heeft reageert Billy. En spoort Johan daarom aan om hier gewoon wat van te zeggen. Ben benieuwd Johan, mijn stem heb je sluit ze het gesprek af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. Joke at 17:59

    Billy ziet een nieuwe bedgenoot in Johan en zal hem naar de mond praten, Arnold zal te oud voor zijn want ze kiest voor jonkies, dit zat er zo dik in.

  2. annelies at 17:40

    nee billy dat zeg je verkeerd, jullie hebben jeroen gedemotiveerd alles wat hij wilde doen werd afgekraakt door jessiie en jou, nu moet je niet de mooie madam uithangen je ziet in johan gewoon een tweede jessie

  3. Kwant at 17:25

    Echt Billy ze is het weer eens met een inwoner ze draait ook met alle winden mee ,maar o wee als het in haar ogen niet lukt dan is de loots te klein en mag je wat haar betreft naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *