Romy vindt Arnold te lichamelijk in contact naar vrouwen

Romy vindt Arnold te lichamelijk in contact naar vrouwen

Afgelopen avond verliep vrij rustig in Utopia. Zo hadden de bewoners weer buikdans les. Gabriëla, de paaldans instructrice kwam langs. En heeft de bewoners weer een stapje verder naar de paaldans wedstrijd geholpen en de bewoners hebben weer hard gewerkt. Ook potentiële bewoners Arnold en Johan hebben meegedaan. Arnold stond met een gekke pruik te sporten tijdens de warming-up en Johan hing later soepel in de paal. Na afloop heeft Gabriëla zelf een kort showtje gegeven, waar iedereen erg van onder de indruk was. Verder was er nog wat onenigheid omdat kandidaat Arnold wat vervelend om zou gaan tegenover vrouwen. En dan met name in de benadering. Arnold schijnt wat lichamelijk te zijn in contact. Romy kon dat niet zo waarderen en noemde hem zelfs eng. Wie weet krijgt dat nog een gevolg…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 8 reacties op dit artikel
 1. Kelly at 10:12

  Ik zag Arnold in de TV uitzending gisteren.
  Toen hij al begon met: noem mij maar Opa, kreeg ik meteen al een iets wat ongemakkelijk gevoel bij hem.
  Vast goed bedoeld maar te snel en te vrijpostig.
  Ook zijn opmerkingen over hoe mooi hij de Utopiaanse vrouwen vind, gaven me de kriebels.
  Ik denk dat Arnold graag joviaal wilt overkomen, maar eerder komt hij nu over als een ouwe snoepert.
  Ik las elders ook dat hij opmerkingen gemaakt zou hebben als: waar is die massage olie?, ik weet er wel raad mee. Dit moet hij gewoon niet doen. Naar niemand en al helemaal niet naar personen die jonger zijn dan zijn eigen kinderen.
  Jammer dit, want ik had graag weer eens een ouder iemand als nieuwe Utopiaan gezien.

 2. Klitzekleine at 09:20

  Die enge ogen al. En men zou hem Opa moeten noemen?? Dat vond ik al smerig. Alsof hij zegt: “Ik ben zo onschuldig en liefertje, kun je op mijn schoot zitten!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *