Arnold vindt dat de groep niet nog een bouwer nodig heeft

Arnold vindt dat de groep niet nog een bouwer nodig heeft

Potentiële bewoner Arnold is al op tijd actief bezig. Hij sjouwt een speaker richting de sportschool om daar aan de slag te gaan. Onderweg komt hij René tegen en de twee raken in gesprek.

Arnold wil ook bij René zoals bij de andere bewoners poolshoogte nemen over zijn positie binnen de groep. Ik heb vanmiddag even een gesprek aangevraagd met Bas en Beau begint hij. En voegt eraan toe dat hij al meerdere bewoners gesproken heeft. Een paar bewoners kan ik wegcijferen vervolgd hij. Maar hij hoopt dat de bewoners beseffen dat ze evenwicht en ervaring nodig hebben in Utopia in plaats van nog een handige bouwer. René antwoordt dat hij dit wel kan benomen en één op één kan zitten met iedereen. Ik weet alleen niet of dat de juiste strategie is. Ik stem bijvoorbeeld op gevoel gaat hij verder. Arnold vindt dat hij zichzelf is en beseft dat het zal lopen zoals het loopt. Toch denk ik dat de groep behoefte heeft aan evenwicht rond hij af. René is dit volledig met de potentiële bewoner eens. Maar of de rest daar ook zo over denkt? Morgen zullen we het weten want dan stemt de groep wie er mag blijven. Johan of Arnold…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Margriet at 17:04

  Arnold maar naar huis. Zit niemand op te wachtEn. En Billy moet zich niet zo aanstellen. Gaat zeker weer niet naar haar zin. Ze moet en zal alle aandacht naar zichzelf toetrekken.

 2. Kelly at 10:33

  Ik denk dat het al een uitgemaakte zaak is wat Opa Arnold betreft.
  De dames voelen zich ongemakkelijk in zijn buurt en dit heeft Opa toch echt aan zijn eigen gedrag en opmerkingen te danken.
  Arnold doet me sterk denken aan Bronno van destijds. Die man met het geamputeerde been.
  Die kon ook zo verlekkerd naar de vrouwen kijken en ik weet nog hoe hij Rowena op zijn schoot trok. De ene hand net iets te hoog op haar bovenbeen en zijn andere arm zat zo hoog boven haar middel dat haar borsten op zijn arm lagen.
  Zitten we niet op te wachten, op weer zulk een figuur. Types die zichzelf presenteren als die gouwe, ouwe knuffelbeer.. en ondertussen.
  Jammer Arnold, als het allemaal een toontje lager en een tantje minder bij je was geweest, had je zeker kans gemaakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *