Beau en Chipp organiseren een bekwaamheidstest voor potentiële bewoners Johan en Arnold

Beau en Chipp organiseren een bekwaamheidstest voor potentiële bewoners Johan en Arnold

Beau laat de zoemer loeien, ze wil de groep iets vertellen. Zodra iedereen er is neemt ze het woord. Morgen zal er een potentiële bewoner vertrekken en is er een nieuwe bewoner begint ze haar toespraak. Chipp en ik zijn nieuwsgierig welke potentiële het meest bekwaam is voor de markt. En daarom wordt er voor de twee een bekwaamheidstest georganiseerd. Johan en Arnold moeten binnen een uur verschillende onderdelen doen. Zo wil de groep zien welke kandidaat
– Het beste pannenkoeken kan bakken.
– Het meest creatief is met producten bedenken.
– De beste verkoop skills heeft.
– Het beste kan hoofdrekenen.

Arnold staat direct op en wil zo snel mogelijk beginnen. Johan is er op zijn beurt een beetje stil van. Chipp grijpt vervolgens een megafoon en schreeuwt de potentiële bewoners toe. Arnold duikt zo snel hij kan de keuken in voor pannenkoeken. Johan besluit zijn gereedschap te zoeken om iets nuttigs en creatiefs te bedenken. Wie er gaat winnen is nog niet bekend maar we komen er uiteraard op terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Margriet at 17:21

    Bekwaamheidstest? Of ze zelf zo bekwaam zijni. Als dat zo was dan ging het een stuk beter in Utopia. Helemaal snappen doen ze het toch nooit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *