Potentiële bewoner Johan wint de bekwaamheidstest

Potentiële bewoner Johan wint de bekwaamheidstest

Het is vrij rustig in Utopia. Maar ondanks de rust zijn er toch wel wat spanningen. Zo maken de genomineerden zich natuurlijk druk, wie zal er moeten vertrekken? Maar ook potentiële bewoners Johan en Arnold maken zich druk. Zij krijgen morgen al te horen wie er weg moet. Arnold is daarom bezig met wat één op één gesprekken her en der. Johan kiest er op zijn beurt voor om de bewoners meer naar hem te laten komen en gesprekken aan te gaan met meerdere tegelijk en enkel met de mensen die hier behoefte in hebben. Meerdere bewoners hebben al duidelijk gemaakt niet te weten wat de beste tactiek is in aanloop van de stemming morgen.

Beau en Chipp hebben de bekwaamheidstest in het leven geroepen voor Arnold en Johan. Na een uur lang strijden waarin Johan en Arnold moesten koken, klussen, rekenen en verkopen kwam potentiële bewoner Johan als winnaar uit de bus. Wat later trekken de drie genomineerde bewoners zich terug in het cordwood waar Floor en Madilia tot rust komen met een krantje en Jeroen zijn gitaar erbij pakt. Ze hebben het over van alles en nog wat. Maar over het besluit van de nieuwe bewoner maandag wordt niet gesproken. Verder heeft Billy haar dag niet echt. Dit heeft ze zelf al meerdere malen aangegeven en zegt zelfs kort tegen Jeroen dat ze vandaag zelfs jaloers is op zijn nominatie. Lekker uit eten grapt Jeroen nog even waarna Billy antwoordt hou op met me hoor! Je bent nu weer helemaal op de hoogte, we komen snel weer terug met meer nieuws uit Utopia!

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
  1. maria at 13:18

    echt billy weer even een trap nageven met ik ben best jaloers.
    jij kom ooit ook aan de beurt hoop dat ze jou dan net zo prikken.
    ik hoop dat johan jeroen erin laat als hij zelf wil dan,
    dan gaat floor zeker op zouten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *