X

Bekijk hier de video van het stiekeme vertrek van Floor

Floor heeft enkele dagen geleden Utopia verlaten. Ze besloot dit stiekem te doen, alleen Linda en Madilia wisten van haar vertrek af. Linda en Madilia hebben alles vastgelegd op camera. En het duurde even voordat de groep erachter kwam dat Floor definitief uit de mini samenleving vertrokken was. Floor had nog wel een videoboodschap achtergelaten voor iedereen. Madilia heeft het stiekeme vertrek van Floor gefilmd en de beelden staan online! Ben je benieuwd hoe het precies gegaan is? Bekijk de beelden hieronder dan terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.3/5]

Reacties (1)

  • HaHa,ze zitten vol verasingen daar in dat Utopia. Dit is een voor opgezet plan geweest . Niemand kan daar ongezien wegkomen. De bewoners moeten ervan geweten hebben. Maar je kan de kijkers en lezers natuurlijk voor de gek proberen te houden.

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings