X

Bas weigert om op zijn blote voeten te lopen omdat Rienk jarig is

Een nieuwe dag is begonnen en vandaag is het een bijzondere dag, want Rienk is jarig! Rienk gaat al jaren op blote voeten door het leven en daarom kwam Billy op het idee om de bewoners vandaag op blote voeten te laten lopen, om jarige Rienk te verrassen. Billy heeft daarom vanmorgen geen sokken of schoenen aan gedaan en loopt de hele ochtend al op blote voeten. Bas is echter minder enthousiast over het idee. Alles leuk en aardig maar ik ga niet op blote voeten lopen omdat Rienk jarig is laat hij weten. Billy geeft aan dat niets verplicht is. Ook Ivan ziet het idee niet echt zitten en wil eerst maar eens zien wie allemaal meedoet met deze verrassing. Langzaamaan worden de andere bewoners wakker en feliciteren Rienk met zijn verjaardag. Gaat de rest van de groep wel op blote voeten lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Reacties (1)

  • Billy wil natuurlijk opvallen maar dat zal niet op deze manier gaan ,dan moet ze eerst eerlijk worden en niet zo liegen

X

Deze website maakt gebruik van cookies

We gebruiken cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services.

Privacy Settings