Bas weigert om op zijn blote voeten te lopen omdat Rienk jarig is

Bas weigert om op zijn blote voeten te lopen omdat Rienk jarig is

Een nieuwe dag is begonnen en vandaag is het een bijzondere dag, want Rienk is jarig! Rienk gaat al jaren op blote voeten door het leven en daarom kwam Billy op het idee om de bewoners vandaag op blote voeten te laten lopen, om jarige Rienk te verrassen. Billy heeft daarom vanmorgen geen sokken of schoenen aan gedaan en loopt de hele ochtend al op blote voeten. Bas is echter minder enthousiast over het idee. Alles leuk en aardig maar ik ga niet op blote voeten lopen omdat Rienk jarig is laat hij weten. Billy geeft aan dat niets verplicht is. Ook Ivan ziet het idee niet echt zitten en wil eerst maar eens zien wie allemaal meedoet met deze verrassing. Langzaamaan worden de andere bewoners wakker en feliciteren Rienk met zijn verjaardag. Gaat de rest van de groep wel op blote voeten lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. roel at 13:47

    Billy wil natuurlijk opvallen maar dat zal niet op deze manier gaan ,dan moet ze eerst eerlijk worden en niet zo liegen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *