Fay blijft maar aan Chipp denken en kan hem moeilijk loslaten

Fay blijft maar aan Chipp denken en kan hem moeilijk loslaten

Sinds Chipp twee dagen geleden Utopia heeft verlaten, is Fay erg verdrietig. Ondanks dat Chipp haar heeft meegegeven dat ze sterk moet blijven, vindt ze het moeilijk om niet aan hem te denken. Vandaag vertelt ze aan Demi dat ze zich de hele tijd afvraagt hoe hij zich voelt en wat hij aan het doen is. Ik denk de hele tijd aan hem legt ze haar uit. Wanneer de twee in de kleedruimte staan wordt het Fay plotseling even te veel. Als Demi vraagt wat er is begint ze te huilen. Demi loopt op haar af om haar een knuffel te geven en probeert haar te troosten. Fay haar tranen lijken langzaam op te drogen en de twee kunnen aan de dag beginnen. Laten we hopen dat het snel beter gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *