het papierwerk van de bv van de drieling is niet op orde

het papierwerk van de bv van de drieling is niet op orde

Demi en Fay ontvangen een paar grote dozen en vrolijk pakken ze deze uit omdat ze ervan uitgaan dat het hun bestelling voor de winkel is. Maar als ze de dozen open hebben gemaakt, komen ze erachter dat het niet hun bestelde kledingstukken zijn. Snel pakken de twee hun bestelling lijsten erbij om te controleren wat ze precies hebben besteld. Dit is helemaal niet de bestelling zegt Fay verbaasd. Demi merkt op dat het wel de bestelling moet zijn omdat sommige kledingstukken er wel tussen zitten. Alles van de nieuwe collectie is er helemaal niet zucht Fay. De twee besluiten te gaan bellen naar de leverancier en al snel beginnen ze te kibbelen, omdat de telefoon nog niet opgeladen is.

Nadat Demi heeft gebeld met de leverancier, blijkt dat hun bestelling niet is geleverd doordat ze achterlopen met betalen. In het verleden nam Chipp alle geldzaken van hun eigen bv op zich maar nu hij weg is zullen de twee het toch echt zelf moeten doen. De teleurstelling van de niet geleverde bestelling heeft erin gehakt en de tweeling besluit gelijk te gaan zitten om het papierwerk op orde te krijgen. Vol goede moed beginnen ze eraan maar het blijkt toch wel erg moeilijk te zijn. Ik snap er helemaal niets meer van mompelt Demi, terwijl ze een paar enveloppen in haar hand heeft. Toch weten de twee hun kalmte te bewaren en gaan ze rustig verder met het uitvogelen van de geldzaken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *