Romy evalueert haar verrassingsavond met Beau

Romy evalueert haar verrassingsavond met Beau

Beau en Romy voor Beau haar huisje met een kop thee. Afgelopen avond kreeg Romy een stripper cadeau als verrassing en alles was georganiseerd door Beau en Billy. De twee besluiten het feestje eens te evalueren. De striptease was echt de shit zegt Romy met een grote lach. En voegt eraan toe dat ze totaal niet verwacht had dat dit ging gebeuren. Beau legt uit dat het haar en Billy wel goed leek voor de sfeer in de loods om iets geks te doen. Romy zegt opgewekt dat haar mede bewoners de avond goed hebben geregeld met de hapjes en het filmpje. Ik heb zo genoten, de hele avond benadrukt ze aan het einde van het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. kaatje at 13:19

    Het is een harde werker, Romy, maar wat dom is ze wel, en zeker erg ordinair. Jammer, want ze verdient te winnen. Maar dat gaat niet lukken als ze zo om Billy blijft heendraaien. Want ze is heel gemakkelijk te manipuleren. Dus Romy, blijf op je hoede bij Billy en de vide.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *