Wordt Baldr vandaag opgesloten zodat hij kan focussen op het maken van een muziek single?

Wordt Baldr vandaag opgesloten zodat hij kan focussen op het maken van een muziek single?

Billy kwam gisteren met het idee om een soort van lockdown te doen voor Baldr. Zodat hij zich tien uur lang alleen maar kan focussen op zijn doel, zijn eigen muziek single.  Bas, Demi en Fay hebben dit idee opgevangen en hebben vandaag het plan om Baldr op te sluiten. Samen bedenken zij dat Baldr tien uur moet verblijven in het kasteel. En dan pakken we steeds wat weg zegt Bas enthousiast. Hij is van mening dat Baldr zich volledig moet concentreren op het schrijven van teksten en zich hierdoor niet moet laten afleiden door spullen in het kasteel. We ontnemen hem stukje bij beetje alles, voor we het weten hebben we een nummer één hit fantaseert Bas verder. Hoe zal Baldr hierop reageren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *