Bas, Billy en Romy willen ervoor zorgen dat Baldr een muziek single maakt

Bas, Billy en Romy willen ervoor zorgen dat Baldr een muziek single maakt

Baldr is Utopia binnen gekomen met als doel een single uit de brengen. Tot nu toe is dit nog niet gelukt maar Billy wil hem hier graag mee helpen. Samen met Bas bespreekt ze hoe ze Baldr kan helpen met zijn droom. Ik heb een leuk idee voor Baldr begint Billy tegen Bas. Hoe leuk is het om hem tien uur op te sluiten in de cordwood en dat hij dan vier songs af moet hebben voegt ze eraan toe. Bas luistert het verhaal aandachtig aan. En dan moet hij de liedjes laten horen aan ons en dan beoordelen wij de liedjes gaat Billy verder. Romy vindt dit een leuk idee en ook Bas reageert enthousiast. De drie willen het idee morgen laten plaatsvinden en hierna willen zij functioneren als juryleden. Wanneer zijn liedjes zijn goedgekeurd, heeft Baldr zijn doel bereikt. Maar wanneer de juryleden niet tevreden zijn, moet Baldr opnieuw opgesloten worden in het cordwood. Hoe zal Baldr reageren op dit idee?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Riek at 18:25

    Ja Billy
    Nu ook ze zit er bij als een h..r .
    Van de week had ze het nog over Beau de blote schouder .
    En ze lacht als een boer die kiespijn heb ,wat is dat een gemene vrouw ???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *