Ivan en Romy bespreken het vreemde briefje en proberen te bedenken wie de schrijver is

Ivan en Romy bespreken het vreemde briefje en proberen te bedenken wie de schrijver is

Vandaag heeft Ivan een mysterieus briefje in zijn huisje gevonden. Op dit briefje stond dat Linda Ivan zijn dagboek heeft gezien en gelezen. Al de hele dag vraagt Ivan zich af wie dit briefje heeft geschreven en hoe het in zijn huisje komt. Linda ontkent dat zij Ivan zijn boekje heeft gelezen en denkt dat iemand probeert te stoken. Aan het einde van de middag neemt Ivan Romy apart. En vertelt over het vreemde briefje dat in zijn huisje lag. Romy bekijkt het briefje en leest het voor. Vreemd zegt ze terwijl ze haar wenkbrauwen optrekt. Ivan legt verder uit dat het over zijn notitieboekje gaat en dat hij deze ook echt een paar dagen kwijt was. Maar toevallig heb ik hem vandaag weer gevonden gaat hij verder. De twee hebben geen idee wie het briefje heeft geschreven en proberen dit te achterhalen. Het is iemand met dyslexie concludeert Ivan. En het is iemand die gisteravond of vanochtend ongezien mijn huis in is geweest gaat hij verder. Volgens Romy is het een vrouwelijk handschrift en Ivan is het hiermee eens. Ook analyseren de twee het papier. Ik heb het in ieder geval niet geschreven merkt Romy op. Misschien is het Chipp gaat ze verder maar beiden denken niet dat dit het geval is. Wie de dader wel is? Daar komen de twee nog niet achter. Maar het blijft wel raar sluit Ivan af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. chagija at 19:34

    Nouw Ivan ik hoor jou liever niet meer spreken Je bant aan het sarren en steken in de rug Ik denk toch zrkrt dat Rienk gelijk had over jou je bent een echte doerak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *