Ivan ontdekt een mysterieus briefje en gaat op onderzoek uit

Ivan ontdekt een mysterieus briefje en gaat op onderzoek uit

Ivan heeft een vreemd briefje gevonden in zijn huisje en laat dat aan Bas zien. Op het briefje staat dat Linda Ivan zijn dagboek heeft gezien en gelezen. Waar het briefje vandaan komt is Ivan niet duidelijk en hij is zijn notitieblok inmiddels ook kwijt. Bas reageert verbaasd op zijn vondst. De vide is niet te vertrouwen voegt hij eraan toe. Niet veel later gaat Ivan opzoek naar zijn notitieblok. Eerst doorzoekt hij de vide en daarna het kantoor. Daar vindt hij uiteindelijk zijn notitieblok terug. Snel zoekt hij Romy op om zijn excuses aan haar te maken. Eerder heeft Ivan haar er namelijk van beschuldigd zijn notitieblok te hebben verstopt. Nadat dit is uitgepraat gaat Ivan op zoek naar Linda. Hij vertelt Linda over het briefje en over de boodschap die daarop staat. Linda antwoordt dat zij niet in Ivan zijn spullen heeft lopen neuzen en dat degene die het briefje bij Ivan heeft achtergelaten waarschijnlijk alleen maar wilde stoken. Ivan besluit de groep straks te confronteren, in de hoop erachter te komen van wie het briefje afkomstig is. Ik wil hun gezichten zien als ik erover vertel legt hij verder aan Linda uit. Van wie zou het mysterieuze briefje afkomstig zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *