Het centraal van 28 maart

Het centraal van 28 maart

De bewoners hebben weer van alles besproken in een centraal. In dit bericht lees je de belangrijkste besproken punten van 28 maart terug.

Ik wil graag het woord nemen omdat ik best in dubio heb gezeten gisteren maar ik heb er een nachtje over geslapen en ik heb besloten om te blijven begint Baldr het centraal. I’m back baby voegt hij eraan toe met een glimlach en de groep geeft hem een luid applaus. Daarna bespreekt de groep wat er de afgelopen week is gebeurd op zakelijk gebied, onder andere de verstopping van de toiletten wordt besproken en wat dit grapje gekost heeft. De bewoners bespreken ook hoe ze een verstopping volgende keer kunnen voorkomen. Er wordt besloten dat er tijdens elk evenement wordt gekeken of de toiletten op slot moeten of dat ze openblijven en sommige bewoners telkens gaan kijken hoe het ermee staat.

Mehmet vertelt daarna dat de omzet van de markt meer dan 21.000 euro was, we hebben een pure winst van 10.000 euro. We hebben nog nooit zoveel winst gedraaid op een markt gaat hij trots verder. En dat zonder standhouders lacht Fay. Mehmet laat met tromgeroffel weten dat er in de eind pot 51.894 euro zit. De groep lacht en juicht. Ik vind dat we trots mogen zijn op onszelf zegt Romy blij. Billy neemt het woord over en wil Cemal complimenteren voor hoe hij de markt organiseert. Je weet telkens leuke standhouders hier naartoe te krijgen en regelt het allemaal gewoon heel strak benadrukt ze. De groep applaudisseert voor Cemal en hij glimlacht verlegen.

De bewoners bespreken wanneer het laatste evenement van Utopia moet plaatsvinden. De groep wil graag ook nog een extra markt inplannen maar weten niet wanneer dit het beste uitkomt. Een dag na het eindfeest op 26 mei vinden de meesten geen goed idee, dus zal de laatste markt waarschijnlijk half mei gaan plaatsvinden. Iedereen is het er wel over eens dat er naarmate het einde van Utopia nadert er mensen ingehuurd gaan worden voor de evenementen. Cemal verzorgt altijd de rondleidingen op de markt en wil graag de volgende keer dat iedereen let op rommel in de loods en op het terrein. Ik wil dat alles iets meer opgeruimd is voor de volgende keer laat Cemal weten. Romy oppert daarna voor de Caribbean Night dat het voor de bewoners geen wedstrijd meer wordt omdat ze de laatste tijd niet meer zoveel les hebben gehad. Baldr laat op zijn beurt weten dat hij dit al heeft gemaild naar hun dansleraar. Iedereen danst wel gezellig mee, maar het gaat nu meer om het feest zelf dan om het wedstrijdelement.

Aangezien het einde van Utopia nadert heeft Bas besloten om Tussen Kunst en Niets op te richten. Hij gaat spullen in de loods taxeren en die te koop aanbieden op de webwinkel. De bewoners vinden dit een leuk idee en zijn benieuwd wat dit hen op gaat leveren. Als laatste wil Billy graag nog iets zeggen. Romy is vandaag twee jaar in Utopia zegt ze met een lach terwijl ze hard begint te klappen. Alle bewoners doen vrolijk mee en applaudisseren luid voor Romy. Ja twee jaar al, zo voelt het helemaal niet reageert Romy met een glimlach en daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Heidy at 18:08

    ik ben heel erg benieuwd hoe dat eindfeest eruit zal gaan zien, als het goed is zijn ze dan met z’n vieren. Dat wordt een heel gezellig feest!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *