Romy woont sinds vandaag twee jaar in Utopia!

Romy woont sinds vandaag twee jaar in Utopia!

Het is vandaag precies twee jaar geleden dat Romy Utopia in ging. Wanneer Romy uit bed komt wordt ze in de loods al snel gefeliciteerd door haar mede bewoners. Beau geeft haar een dikke knuffel en zegt dat ze trots is dat ze het geflikt heeft. Ook Linda, Billy, Ivan en natuurlijk Cemal zijn hartstikke blij voor Romy en feliciteren haar met het behalen van deze mijlpaal. Bas die zelf ook ruim twee jaar in Utopia heeft gewoond, is blij voor Romy. De eerste vrouw die het twee jaar heeft volgehouden. De eerste en enige vrouw die het heeft gered voegt hij eraan toe terwijl hij Romy trots een knuffel geeft. Romy zelf geniet van alle aandacht en heeft een vrolijke ochtend. Je blijft gewoon plakken, dat is echt zo zegt ze blij tegen Bas.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *