Romy is hard gevallen en loopt verwondingen op aan haar gezicht

Romy is hard gevallen en loopt verwondingen op aan haar gezicht

Afgelopen avond is Romy met Linda bezig in de stallen. Romy gooit de kruiwagen vol met stro en om het stro wat compacter in de kruiwagen te krijgen stapt ze in de wagen en begint ze te springen. Niet echt een handige zet, want de kruiwagen kiepert om en Romy valt met een vaart naar beneden. Ze komt met haar gezicht terecht op een van de stangen van de kruiwagen. Geschrokken rent Linda op haar af terwijl Romy meteen naar haar kaak grijpt. Meteen besluiten de twee naar de loods te gaan om de plek op Romy haar gezicht te koelen. In de loods aangekomen breekt Romy in tranen uit. Met een zak doperwten tegen haar kaak vertelt ze in tranen aan de rest van de bewoners wat er is gebeurd. Romy lijkt ontroostbaar en huilt nog lang door. Laten we hopen dat op deze nieuwe dag het wat beter met haar gaat!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *