Gaan Romy en Madilia op hun vrienden stemmen tijdens nominaties?

Gaan Romy en Madilia op hun vrienden stemmen tijdens nominaties?

De nominaties en de eliminaties houden de gemoederen flink bezig in Utopia. De bewoners raken afgelopen avond ook niet uitgepraat over het vertrek van Chipp en alles wat daarbij komt kijken. Ook Madilia en Romy bespreken wat er allemaal is gebeurd. Romy legt uit dat ze het moeilijk heeft met het vertrek van Chipp. Het is wel Chipp die weg is en daar heb ik heel veel lol mee gehad zegt ze. Ik vind het wel zwaar hoor, die stemmingen elke week gaat Madilia verder. Volgens Romy maken de bewoners het zelf zwaar door complotten en groepjes te vormen. Gelukkig kan ik nu het spel los zien van de persoon gaat ze verder. Madilia is benieuwd of Romy ook op Billy of een van haar andere vrienden zou kunnen stemmen. We moeten uiteindelijk allemaal op elkaar stemmen reageert Romy ijzig. Maar dat zal wel moeilijk worden sluit ze af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *