Madilia en Mehmet evalueren de eliminatieronde

Madilia en Mehmet evalueren de eliminatieronde

Afgelopen avond zitten Mehmet en Madilia samen op de bank. Wat een bewogen dag hè? zucht Mehmet. Ik had dit niet gedacht hoor reageert Madilia. De twee hadden niet verwacht dat Cemal zijn positieve stem aan Baldr zou geven. Die zag ik niet aankomen merkt Mehmet op. Volgens de twee was dit dan ook de bepalende stem. Ik ben benieuwd wat er verder allemaal nog gaat gebeuren gaat Madilia verder. Mehmet denkt op zijn beurt dat Baldr zomaar eens de volgende kan zijn die Utopia moet verlaten. Ik ben benieuwd antwoordt Madilia, die hier niet helemaal van overtuigd lijkt. Waar de twee het wel over eens zijn, is dat het de komende weken nog heftiger zal worden dan dat het al is. De stemmingen bepalen de stemming sluit Mehmet het gesprek wijs af.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *