Romy confronteert Rienk met zijn gedragingen rondom de stemmingen

Romy confronteert Rienk met zijn gedragingen rondom de stemmingen

Gisteren waren Baldr, Mehmet en Romy aan het praten over de stemmingen, waarbij Rienk zich aansloot. Rienk begon tijdens het gesprek aantekeningen te maken op een kladblok en dit zat Romy erg dwars. Afgelopen avond besluit ze daarom het gesprek met Rienk aan te gaan. Ze legt aan hem uit dat ze het begrijpt dat hij nou eenmaal in Utopia woont en daarom bij bepaalde gesprekken aanwezig is. Maar ik heb een allergie gekregen voor dat k*t boekje laat Romy verder weten. Ze legt uit dat ze een kriebelig gevoel krijgt als hij mee schrijft met een gesprek over de stemmingen. Het heeft voor mij geen toegevoegde waarde benadrukt ze. Rienk begrijpt dit en hij legt uit dat hij alleen zijn eigen gedachtes opschrijft. Nu hij weet dat ze het vervelend vindt, belooft hij om het niet meer bij zulke gesprekken te doen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 4 reacties op dit artikel
  1. joke gotte at 08:34

    Wordt Romy een beetje bang zielig meisje zegt dat ze eerlijk zou stemmen altijd janken als er iets is wat haar niet bevalt .De beelden zeggen genoeg op de vide roddelen en nog eens roddelen kan zij ook met nog een paar mensen .Die willen buiten een baan zoeken ,dat wordt erg moeilijk het zal je collega maar wezen ,maar ja ze zitten daar niet voor niks.Hebben ze het over eerlijkheid .

    • chagija at 12:01

      Gelukkig ziet nog iemand dit denk er precies hetzelfde over, ze kan op commando janken de huilebalk en eerlijk is ze nooit geweest de leugenaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *