Romy en Mehmet zouden het een goed plan vinden als Rienk per direct Utopia zou verlaten

Romy en Mehmet zouden het een goed plan vinden als Rienk per direct Utopia zou verlaten

Toen de finale van Utopia begon heeft Rienk, die als bezoeker in Utopia is, gevraagd of hij mag blijven. Iedereen stemde hiermee in. In de weken die volgden ontstond er wat frustratie richting Rienk omdat hij zich met de finale bemoeide. Volgens een aantal bewoners was Rienk bezig met het beïnvloeden van de stemmen en hij is hier dan ook meerdere keren op aangesproken. Na het vertrek van Chipp staan Baldr, Mehmet en Romy in de keuken te kletsen over de stemmingen. Rienk voegt zich na een tijdje bij het gesprek met een kladblok en een pen. Romy vraagt hem wat hij opschrijft en Rienk doet hier nogal vaag over. Na wat doorvragen geeft Rienk toe dat hij inderdaad wat dingetjes van het gesprek dat hij opving heeft opgeschreven. Dit vinden Romy, Baldr en Mehmet op zijn zachts gezegd erg vreemd. Na een korte discussie loopt Rienk weg. Mehmet en Romy vragen zich vervolgens hardop af of het niet eens tijd wordt dat Rienk Utopia gaat verlaten. Misschien moet hij wel per direct weg merkt Mehmet op. Romy lijkt dit een goed idee te vinden. Of de twee dit plan ook echt door gaan zetten is nog maar de vraag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *