Chipp heeft Utopia definitief verlaten

Chipp heeft Utopia definitief verlaten

Chipp heeft de minste positieve stemmen ontvangen tijdens de eliminatie en dat betekent dat hij Utopia moet verlaten. Nadat hij zijn spullen heeft gepakt is het tijd om te vertrekken. In de bar worden nog wat biertjes getapt en met een biertje in zijn hand loopt Chipp vervolgens voorop richting de poort. Hij lijkt nuchter onder zijn vertrek. Het blijft een spel zegt hij rustig tegen zijn mede bewoners. Fay kan Chipp onderweg naar de poort niet loslaten en hoe verder ze komen, hoe harder ze begint te huilen. Bij de poort is het tijd is om afscheid te nemen. Gaan we dat hele knuffelen weer opnieuw doen? vraagt hij lachend. Demi is de eerste die Chipp vervolgens een knuffel geeft. Dan is Fay aan de beurt, die door haar tranen heen zegt dat ze hem heel erg zal missen. Ik wil je niet loslaten vervolgd ze huilend. Het zal toch moeten want ik moet naar huis reageert Chipp rustig. Nadat alle bewoners Chipp gedag hebben gezegd is het dan echt tijd om te vertrekken. Na een laatste woordje en een kus en knuffel voor Fay loopt Chipp de mini samenleving uit. Zijn avontuur zit er nu echt op.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Hans at 15:35

    Nee juist super gemeen die viespeuken willen niet dat Baldr blijft want dat kan ze niks schelen.
    Chipp moest en zou er uit ze gaan daar over lijken , terwijl Baldr graag naar huis wilde mooie vrienden toch.Ik hoop dat Linda Madi Ivan en die andere flapdrol van de vide allemaal snel gaan wordt het een stuk leuker daar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *