De bewoners komen bij elkaar, wie moet er Utopia verlaten? Chipp of Baldr?

De bewoners komen bij elkaar, wie moet er Utopia verlaten? Chipp of Baldr?

Met nog dertien bewoners in de loods, werd er ook gisteren weer genomineerd. Chipp en Baldr zijn de genomineerden en belanden in de gevarenzone. Vandaag zullen de bewoners hun positieve stem moeten uitbrengen op één van hen. Wie mag er blijven en wie moet direct zijn spullen pakken en Utopia verlaten? Mehmet neemt zodra de groep bij elkaar zit het woord. En vertelt dat er zoals elke week weer positief gestemd moet worden met een amulet. Chipp en Baldr nemen plaats tussen de houten zuilen waar de amuletten worden opgehangen.

Fay is als eerste aan de beurt. Meteen begint ze te huilen. Ik wil heel graag dat mijn vriendje blijft zegt ze huilend. Allebei toppers maar Chipp krijgt mijn stem voegt ze eraan toe waarna ze de amulet bij haar vriend ophangt. Na Fay volgt Demi ook zij is emotioneel. En geeft haar stem ook aan Chipp. Dan is de beurt aan Romy. Ook zij stemt op Chipp, omdat ze vindt dat hij veel betekent voor Utopia. Billy is de volgende. Ze zegt dat ze al eerder heeft aangegeven dat ze het moeilijk vindt dat er tactisch gestemd wordt. In haar ogen maakt Chipp zich daar schuldig aan en daarom gaat haar positieve stem naar Baldr. Linda is de volgende. Haar stem gaat ook naar Baldr omdat hij haar eerder genomineerd heeft. Na Linda is Madilia aan de beurt. Ik heb gisteren op Chipp gestemd dus mijn houtje gaat naar Baldr zegt ze. Beau is de volgende en stemt op Chipp. Hiermee staat het 4-3 voor Chipp.

Dan zijn de mannen aan de beurt en Mehmet is de eerste. Hij kiest voor Baldr omdat hij gisteren op Chipp heeft gestemd. Na Mehmet is Cemal aan de beurt. Hij vertelt dat hij beide mannen erg waardeert maar hij vindt dat Baldr zijn doel nog niet behaald heeft. En mijn Utopia is pas geslaagd als iedereen zijn doel heeft behaalt legt hij verder uit. Zijn stem gaat dus ook naar Baldr. Daarna is Bas aan de beurt. Volgens hem ligt de focus teveel op de drieling. Ik stem nog niet tactisch maar op mijn maatje zegt hij. Zijn positieve stem gaat naar Chipp. Ivan is de laatste en kan de bepalende stem uitdelen. Ik mag je Chipp en ik zie veel talent begint hij. Maar ik ben het vaak niet eens met jouw manier van aanpak gaat hij verder. Hij stemt daarom op Baldr.

Alle stemmen zijn uitgedeeld en Baldr heeft één stem meer gekregen dan Chipp. Dit betekent dat Chipp Utopia vandaag nog moet verlaten. Nadat Mehmet de uitslag heeft medegedeeld aan de groep, geeft hij het woord aan Chipp. Het zit erop zegt Chipp rustig. En voegt eraan toe dat het niet anders is en dat hij er vrede mee heeft. Het wordt voor jullie alleen maar erger. Let op jezelf en op elkaar adviseert hij de groep. Fay en Demi huilen tranen met tuiten en luisteren verdrietig naar wat Chipp te zeggen heeft. Hou het spel en het stemmen gescheiden van de persoon vervolgd hij rustig. Na Chipp zijn woorden gaat Fay op haar vriend af en valt ze hem huilend in zijn armen. Het is tijd voor Chipp om zijn spullen te pakken en afscheid te gaan nemen van Utopia en zijn vriendin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 43    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
  1. chagija at 19:12

    Ga aub allemaal naar huis met deze bende wat een tijd verspilling om ooit naar utopia te kijken met zo’n een triest oneerlijk einde allemaal nooit eerlijk geweest Het is in eens een spel geworden Echt pleur op van die buis af van de Mol

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *